Online magazines

14 augustus 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
carport of garage?
Wie zijn auto liever beschut parkeert dan langs de straat of op de oprit, kiest voor een carport of een garage. Sommige mensen kunnen beide laten plaatsen, maar niet iedereen heeft daar plaats of budget voor en moet dus een keuze maken. Maar hoe maak je die keuze? Je leest het in deze nieuwsbrief.
Voor wie zijn auto liever beschermd parkeert dan langs de straat of op de oprit, biedt een carport of een garage een goede oplossing. Niet iedereen heeft echter de ruimte of het budget om beide te laten plaatsen, dus er zal een keuze gemaakt moeten worden. Maar hoe maak je die keuze?
Ben je benieuwd welke ijzerwaren dit jaar de Dobbit Innovation Awards zullen winnen? Breng je stem uit op jouw favoriete ijzerwaren! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Vroeger was een staand toilet de standaard. Tegenwoordig wordt echter uit esthetische overwegingen en voor onderhoudsgemak vaak gekozen voor een inbouw- of hangtoilet. Douchetoiletten doen ook steeds meer hun intrede dankzij hun hygiënische aspect en het extra comfort dat ze bieden.
In deze driedelige uitzending renoveren we een toiletruimte. Het inbouwsas van onze wc is inmiddels geïnstalleerd. Tijd om de omkasting aan te pakken. Daarna kan de pot van het toilet definitief op z'n plaats worden gemonteerd.
Of je nu een fervente klusser bent, je huis volledig gaat renoveren of slechts een kader wil ophangen, powertools zijn onmisbaar. We helpen je op weg met de keuze van je boormachine, zaagmachine, schuurmachine en nog veel meer.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Als je afkit rond een kraan wil je vermijden dat de kraan zelf ook bepleisterd wordt met siliconenkit. In deze tip tonen we hoe je dat doet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.