Online magazines

31 augustus 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe kies je een garagepoort?
Of je nu in een nieuwbouw zit, of je gewoon een oude garagepoort wil vervangen, alles begint bij de keuze van de gepaste poort voor jouw woning. Dan moet je uiteraard weten wat er allemaal bestaat. We leggen het uit in deze nieuwsbrief.
In de meeste gevallen komt de keuze voor een nieuwe garagepoort neer op een kantelpoort of een sectionaalpoort. Wie liever een rustieke look wil, kan ook kiezen voor een geragepoort met uitzwaaiende deuren. Een woordje uitleg.
Heb je al een favoriet onder de genomineerde sanitaire innovaties voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu jouw moment om je stem te laten gelden! Door te stemmen maa je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Ga je zelf isolatiewerken uitvoeren? Dat doe je niet zomaar zonder je goed te informeren. Ursa helpt je op weg met zijn nieuwe website, waarop je alle nodige info terugvindt om als doe-het-zelver je woning te isoleren.
Heb jij een compressor of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.
Met pallethout kan je heel wat. We maakten reeds een loungeset uit palletten. Een bar kan een fijne aanvulling zijn. Lees en kijk hoe je dit zelf kan doen.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Moet je een versleten laklaag verwijderen van iets in metaal? Dan moet je met een verfverdunner werken. Bekijk hier hoe je dat veilig kan doen.
STELLING VAN DE WEEK
Plug & play zonnepanelen zijn zonnepanelen die je rechtstreeks op het stopcontact kan aansluiten. Je kan ze dus zeer eenvoudig zelf plaatsen. In België mogen dergelijke panelen echter niet geplaatst worden, maar dat kan in de toekomst veranderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.