Online magazines

14 september 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
'Plug & play' zonnepanelen
Er is de laatste tijd wel wat te doen rond kleine 'mobiele' zonnepanelen en thuisbatterijen, maar op dit moment zijn ze nog niet toegestaan in België. Daar lijkt in de loop van volgend jaar verandering in te komen. Maar is zo'n 'plug & play'-installatie de moeite waard? Je leest het in deze nieuwsbrief.
De plaatsing van 'plug & play' zonnepanelen - die je met een stekker op een gewoon stopcontact kan aansluiten - is vooralsnog niet toegestaan in België. Daar komt verandering in vanaf mei 2025. Maar wanneer is het een goede optie? En wat zijn de risico's?
Ben je altijd op zoek naar de nieuwste en meest handige tools? Laat je stem gelden in de Dobbit Innovation Awards en steun jouw favoriete tools! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Wanneer je douchebak is geplaatst, is het  tijd om de douchewand te betegelen. Ontdek hoe je dat doet in deze tutorial.
In een atelier komt een uitgietbak goed van pas. De bak zelf is één ding, maar idealiter richt je de ruimte errond nog wat in. Bij ons installeerden we nog een spatwand en enkele bijpassende werktrolleys. Lees hoe we te werk gingen.
Abonneer je nu op Dobbit en krijg het boek '48 houtsoorten' GRATIS cadeau!
Heb je al de nieuwste Workshops Voor de Makers ontdekt? Ontdek snel het ruim aanbod workshops over metselwerk, elektriciteit , sanitair , en nog veel meer! Na de workshop met een echte expert kan je thuis direct aan de slag.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Met een hak of een spade werk je vlotter als de snede scherp staat. Bekijk hier hoe je zelf de snede in ere herstelt.
STELLING VAN DE WEEK
Met een thuisbatterij sla je de elektriciteit op die je opwekt maar niet direct verbruikt. Dergelijke toestellen dragen echter een stevig prijskaartje. Heb of wil jij er een?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.