Online magazines

28 augustus 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Glazen deuren zorgen voor een groter ruimtegevoel en brengen meer zonlicht binnen. Deuren met glas beschikken vaak over een metalen frame. Lees hier hoe je zo'n metalen deur met glas zelf kan plaatsen.
Of je nu een fervente klusser bent, je huis volledig gaat renoveren of slechts een kader wil ophangen, powertools zijn onmisbaar. We helpen je op weg met de keuze van je boormachine, zaagmachine, schuurmachine en nog veel meer.
Heb je al een favoriet onder de genomineerde innovaties in de categorie verwarming en loodgieterij voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu jouw moment om je stem te laten gelden! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Heb jij een compressor of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
In deze aflevering toont de Tooldokter hoe je een vervoerbak voor gereedschap maakt. Hij laat stap voor stap zien welke technieken en gereedschappen je gebruikt om de opbergdozen te maken.
Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee, maar wil je er het maximum blijven uithalen, dan moeten ze natuurlijk ook op tijd eens worden gereinigd. In dit artikel overlopen we wat zo'n onderhoud inhoudt.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Boren door tegels, dat doe je met een diamantboor. Maar hoe ga je nu precies te werk? Bekijk het hier.
STELLING VAN DE WEEK
Sta je aan de vooravond van een vloerrenovatie? Dan is een egale ondervloer een must. Vaak moet er eerst een egalisatiemortel gegoten worden voor je de nieuwe vloerbedekking kan leggen. Heb jij dat al eens gedaan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.