Online magazines

11 september 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
Verwarmen met gas: de mogelijkheden
Gasverwarming is dankzij de onderhoudsvriendelijkheid en zuinigheid nog steeds een gegeerde optie om een woning te verwarmen. Door de toepassing binnen hybride warmtepompinstallaties is de gascondensatieketel ook nog niet uitgespeeld. Lees meer in deze nieuwsbrief.
Een gasketel is dankzij de onderhoudsvriendelijkheid en zuinigheid nog steeds gegeerd optie om een woning te verwarmen. Het is bovendien relatief goedkoop en valt eveneens gemakkelijk te combineren met hernieuwbare energiebronnen. Lees er hier meer over.
Ben je op zoek naar de beste onderhoudsproducten om je huis en tuin in topconditie te houden? Laat je stem gelden in de Dobbit Innovation Awards en steun jouw favoriete onderhoudsproducten! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
In 'Leven als vakman' volgen we vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen we Pieter, hij is grondwerker en plaatst rioleringen. Ook benieuwd hoe een dag in het leven van Pieter er uitziet?
Je kan nachttafels kopen in de winkel, maar het is nog zo leuk om zelf iets te ontwerpen en te maken. Dat hoeft niet gecompliceerd te zijn. Voor dit design gaan we aan de slag met wat steigerhout. Leesne kijk hoe we het deden en download het bouwplan!
Digitale toegang tot 800 Dobbit-video's en 2.000 Dobbit-bouwinstructies is een onmisbare basis om te bouwen en verbouwen. Met deze kennis op zak bespaar je duizenden euro's! Krijg nu 20% korting bij een Dobbit-abonnement.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Een kabel trek je normaal door een preflexbuis met de trekdraad in de buis, maar er is nog een makkelijke manier om dit te doen. Bekijk het in deze video.
STELLING VAN DE WEEK
Radiatorventilatoren zijn apparaten die aan radiatoren worden bevestigd om de warmteafgifte te verbeteren. Ze helpen de warmte sneller en efficiƫnter door een kamer te verspreiden, wat kan bijdragen aan een lager energieverbruik. Heb jij er of zou jij er willen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.