Online magazines

4 september 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe egaliseer je een dekvloer?
Je wil je vloer aanpakken, maar weet niet of het überhaupt wel mogelijk is om op je ondergrond een perfect vlakke nieuwe vloerbedekking te plaatsen? Dan biedt egaliseren altijd een oplossing. We vertellen er alles over in deze nieuwsbrief.
Hoewel in het grootste deel van de gevallen het aanbrengen van egalisatiemortels nog wordt uitgevoerd door een professionele vakman, nemen de handigere doe-het-zelvers steeds vaker ook deze klus voor hun rekening. Wij tonen je de juiste werkwijze.
Heb je al een favoriet onder de genomineerde decoratieve innovaties voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu jouw moment om je stem te laten gelden! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Heb jij een compressor of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Knauf's GaLa (Garden Landscaping) biedt een breed assortiment voeg- en legmortels voor outdoorbestrating met bijzondere voordelen voor neerslaggevoelige gebieden.
Kwaliteitskeurmerken helpen je de juiste (bouw)producten te kiezen. In een betonfabriek zien we hoe de controles voor het verkrijgen van zo'n keurmerk worden uitgevoerd.
Van sanitaire installaties tot zomerse tuinen, van wanden en plafonds tot gevelrenovaties en van duurzame verbouwingen tot het inrichten van je werkruimte. Kortom, alles wat je nodig hebt om zelf te (ver)bouwen in 1 pakket.
Chape en stabilisé zijn gelijkaardig, maar toch ook weer niet. Chape wordt binnenshuis gebruikt als dekvloer, een stabilisé wordt als ondergrond gebruikt voor opritten, terrassen en tuinpaden. Maar wat is stabilisé precies en waar schuilt het verschil met chape? Een woordje uitleg.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Moet je een versleten laklaag verwijderen van iets in metaal? Dan moet je met een verfverdunner werken. Bekijk hier hoe je dat veilig kan doen.
STELLING VAN DE WEEK
Plug & play zonnepanelen zijn zonnepanelen die je rechtstreeks op het stopcontact kan aansluiten. Je kan ze dus zeer eenvoudig zelf plaatsen. In België mogen dergelijke panelen echter niet geplaatst worden, maar dat kan in de toekomest veranderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.