Online magazines

21 augustus 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
waterinfiltratie in de tuin
De afgelopen jaren kregen we steeds vaker te kampen met langere periodes van droogte en intense regenbuien. Een populaire methode om regenwater te infiltreren is de aanleg van een wadi in je tuin. Maar wat is dat precies? En hoe leg je er een aan? Je leest het in deze nieuwsbrief.
Een populaire methode om regenwater op en gecontroleerde manier af te geven aan de bodem is de aanleg van een wadi in je tuin. Maar wat is dat precies? En hoe leg je er een aan?
Heb je al een favoriet in de categorie elektro voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu tijd om jouw stem uit te brengen! Door te stemmen maaak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Heb jij een compressor of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Hoewel het toilet dat we installeerden al in gebruik kan worden genomen, zit het werk er nog niet op. Opbergruimte, een wastafel, een spiegel, ... En de ruimte mooi aankleden. Het to-dolijstje is nog lang, maar in deze video zie je hoe we die mooi afwerken!
We geven een woordje uitleg bij de verschillende elementen die je in de zekeringkast kunt terugvinden en geven mee hoe je die zelf kunt voorbekabelen en plaatsen.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Voor hout gebruik je een ander zaagblad dan voor metaal of pvc. Gebruik je je zaagmachine voor verschillende materialen? Dan ga je al eens moeten wisselen van zaagblad. Bekijk hier hoe je dat doet.
STELLING VAN DE WEEK
Zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar, maar om ze optimaal te laten presteren is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Doe jij dat zelf of laat je het doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.