Online magazines

17 augustus 2024 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
hoe bewapen je je tuin tegen droogte?
We krijgen de laatste tijd steeds vaker te kampen met langere periodes van droogte én met intensere regenbuien. Enerzijds droogt je tuin uit door gebrek aan regenval over een langere periode, anderzijds kunnen je planten het regenwater dat na die periode dan valt niet slikken. We geven tips om daarmee om te gaan in deze nieuwsbrief.
Hoewel er in het algemene weerbeeld de regelval over de laatste decennia is toegenomen, krijgen we de laatste tijd steeds vaker te kampen met langere periodes van droogte. Dat heeft zijn weerslag op je tuin. We geven je tips om daarmee om te gaan.
Heb je al een favoriet onder de genomineerde bouwmaterialen voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu jouw moment om je stem te laten gelden! Door te stemmen maak je kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Roger gaat aan de slag met een verweerd huisnummer uit metaal. Hij toont je stap voor stap hoe je het huisnummer weer opfrist.
Heb jij een compressor of niet? Beantwoord 4 vragen in 1 minuut en WIN een messenset ter waarde van 61 EUR! De persoon die de schiftingsvraag het dichtst benadert, wint!
Je tuin aanpakken betekent ook onkruid verwijderen. Met onze elektrische onkruidbrander verwijder je onkruid snel, gemakkelijk, effectief en bovendien milieuvriendelijk! Krijg nu GRATIS een elektrische onkruidbrander bij een Dobbit-abonnement!
De schroefboormachine is niet weg te denken uit het arsenaal van de verbouwer en de hobbyklusser. Het aanbod aan toestellen is echter groot. Om je op weg te helpen, hebben we 9 verschillende machines getest. Ontdek de resultaten en vergelijk zelf de machines.
BRICO TIP VAN DE WEEK
Voor hout gebruik je een ander zaagblad dan voor metaal of pvc. Gebruik je je zaagmachine voor verschillende materialen? Dan ga je al eens moeten wisselen van zaagblad. Bekijk hier hoe je dat doet.
STELLING VAN DE WEEK
Zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar, maar om ze optimaal te laten presteren is het belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Doe jij dat zelf of laat je het doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.